2014 m. liepos 20 d., sekmadienis

Kaip išsirinkti gerą spaustuvę?

Spaustuvių paslaugomis šiomis dienomis tenka įvairiomis situacijomis – pradedant nuo savo gaminto atviruko draugui gimtadienio proga, baigiant masiniu lankstinukų,skirtų renginio reklamai, gamybai. Tačiau, kaip išsirinkti gerą, maksimaliai mūsų poreikius galinčią patenkinti spaustuvę?

Pirmiausia, spaustuvę reikėtų rinktis pagal jūsų esamą vietą. Nesvarbu, jei už keleto šimtų kilometrų esančiame mieste siūlomos sąlygos yra geresnės nei tos, kurias galite gauti savo mieste – tolima kelionė paprasčiausiai kainuos per daug, kad būtų galima rinktis toli esančias spaustuves, todėl stenkitės rinktis esančias kuo arčiau. Taip pat, nepatartina rinktis spaustuvių Vilniuje, net jei ir gyvenate netoli šio miesto ar jame. Taip, Vilniaus spaustuvių darbo kokybė yra išties aukšta, tačiau kainos – tiesiog milžiniškos, todėl geriau naudotis mažesniuose miesteliuose esančių spaustuvių paslaugomis.

Svarbu žiūrėti ne tik į tai, kur įsikūrusi yra spaustuvė, tačiau ir į jos paslaugų kainą. Netgi menka kainų skirtumas, atliekant didelį užsakymą gali tapti didele pinigų suma, tad rinkitės kuo pigesnes spaustuvių paslaugas. Taip, labai pigias paslaugas teikiančios spaustuvės tai gali daryti nekokybiškai, tačiau netinkamai savo darbą atliekančių spaustuvių galite išvengti skaitydami atsiliepimus internete.

Galiausiai, atkreipkite dėmesį ir į darbo greitį. Kiekviena spaustuvė turi savo terminus, per kuriuos atlieka darbą. Būtent dėl to, prieš pateikdami užsakymą pasidomėkite greičiu, per kurį bus atliktas darbas – tai gali leisti išvengti įvairių netikėtų problemų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą