2014 m. liepos 20 d., sekmadienis

Skrajutes palikite prie ofiso durų, žmonės eidami paims ir galbūt taps Jūsų klientais

Dažniausiai įvairiose įmonėse skrajutės yra laikomos prie aptarnaujančio personalo stalų, kur žmonės, jei susidomi jų turiniu, gali jas pasiimti. Vis dėlto, tai yra visiškai neefektyvu, lyginant su tuo, jei skrajutes paliktumėte prie ofiso durų.

Pakankamai nemažai įmonių nori būti tikri, kad klientai, kurie gaus skrajutes, bus susidomėję jų turiniu. Taip dažniausiai yra daroma siekiant sutaupyti, bei skrajutes dalinti tik tiems, iš kurių ateityje galima tikėtis naudos. Vis dėlto, jei skrajutės bus dalinamos tik jų paprašiusiems žmonėms, jos bus dalinamos labai lėtai – kai kurie žmonės jų galbūt tiesiog nepastebės, sunkiai matomoje vietoje ant stalo, o kiti galbūt tiesiog nedrįs paprašyti. Būtent dėl to, palikti skrajutes prie ofiso durų yra geriausias pasirinkimas. Jei padėsite jas gerai matomoje vietoje –pavyzdžiui ant prie išėjimo esančio stalo, ant kurio daugiau nieko nėra, žmonės nebijos jų apžiūrėti bei jei susidomės ir pasiimti. Tokiu būdu, žmonės žymiai labiau noriai domėsis skrajučių turiniu bei dažniau jas pasiims, kas leis maksimaliai išnaudoti dalinamas skrajutes.

Apibendrinant, skrajutės yra puikus vieno ar kito dalyko reklamos būdas. Vis dėlto, norint iš skrajučių naudos, reikia jas mokėti pateikti žmonėms, kad jie domėtųsi skrajutės turiniu. Skrajučių palikimas prie ofiso durų yra neabejotinai efektyviausias sprendimas – žmonės eidami šalimais nesunkiai jas pastebės bei susidomės jų turiniu, kas leis ne tik reklamuoti vienokį ar kitokį dalyką, tačiau ir paversti susidomėjusius žmones potencialiais klientais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą