2014 m. liepos 20 d., sekmadienis

Kas turėtų būti pavaizduojama vizitinėse kortelėse?

Vizitinės kortelės – tai būtinas dalykas kiekvienai profesionaliai įmonei. Vizitinės kortelės leidžia ne tik įteikti klientams įmonės kontaktus, tačiau ir sudaryti įvaizdį, kas yra išties svarbu. Šiandienos straipsnyje aptarsime svarbiausią dalyką, kuriant vizitines korteleskas turėtų būti pavaizduojama jose?

Telefono numeris
Telefono numeris yra dalykas, be kurio įsivaizduoti kokybiškos vizitinės kortelės tiesiog neįmanoma. Telefonu žmonėms susisiekti su vienokia ar kitokia įmone yra ne tik greičiausias, tačiau ir patogiausias susisiekimo būdas, dėl ko telefono numeris vizitinėje kortelėje yra paprasčiausiai privalomas.

Elektroninio pašto adresas
Elektroninio pašto adresas nors ir nėra būtinas, tačiau jį įrašyti vizitinėje kortelėje yra taip pat patartina. Šiomis dienomis praktiškai visi žmonės turi savo elektroninius paštus, tad kontaktuoti naudojantis jais yra išties labai patogu. Ne, jei žmonėms iškils vienoks ar kitoks skubus klausimas, jie tikrai nesirinks susisiekti naudojantis elektroniniu paštu, tačiau jei klausimas gali būti išsprendžiamas ir per keletą dienų ar net ilgesnį laiko tarpą, tuomet susisiekimas elektroniniu paštu yra neabejotinai pats patogiausias variantas.

Įmonės būstinės adresas
Nors įmonės būstinės adresas ir nėra tas dalykas, kuris būtų ypač svarbus klientams, tačiau jį pateikti yra tiesiog būtina. Retai, tačiau žmonėms, susidarius vienokioms ar kitokioms situacijoms, gali prireikti patekti į jūsų biurą, tad jo adreso nepasidalinimas vizitinėje kortelėje būtų problemų sukėlimas klientui. Būtent dėl to, nepamiršti įrašyti šio dalyko į įmonės vizitinę kortelę yra ne ką mažiau svarbu nei jei kalbėsime apie elektroninio pašto adresą ar įmonės telefono numerį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą